Kokos stangle

Kokos stangle

Sastojci
Za tamni deo
500 gr Petit beurre keksi-mleveni
200 gr secera u prahu
4 jusne zlice kakao
300ml mleka
i jos
100ml mleka
Za svetli deo
200gr kokosa
250gr secera u prahu
1 kom. jaje
125gr margarina
DODAJ U POPIS Priprema
1.
Sastojke za tamni deo spojite u jednolicnu masu.
2.
Za svetli deo:otopite margarin na laganoj vatri pa sklonite sud sa vatre.Dodajte sve ostale sastojke za svetli deo.
3.
Tamni deo podelite u dva dela.U jednom-onaj koji cete postaviti odozgo, dodajte dopunsku kolicinu (100ml) mleka.Ovo je zato da biste lakse postavili gornji deo.
4.
U pravougaonom sudu dimenzije 20×32cm postavite polovinu tamnog dela, iznade njega postavite svetli, pa na kraju dodajte ostatak tamnog dela (onaj u kome je dodano mleko) i pazljivo poravnajte.
Posluživanje
Uvek sam od ovih sastojaka pravila rolat,ali mi se nije dopadalo kako izgleda kada se postavi sa ostalim sitnim kolacima u papirnatim korpicama na istom pladnju,zato sam se odlucila da promenim oblik.
http://www.coolinarika.com/

Primjedbe